RADNO VRIJEME:   PONEDELJAK - SUBOTA   od 08h do 21h            Adresa: Cetinjski put bb, Podgorica          Info tel: 067 666 150
     

AKTUELNI OGLASI ZA ZAPOSLENJE

 

 

1. Komercijalista

      Zahtjevi: Radno iskustvo 2 godine u trgovini namještajem.

2. Enterijerista

     Opis radnog mjesta: Osoba koja bi brinula o uređenju salona.

 

3. Magacioner

     Zahtjevi: Iskustvo vezano za skladištenje namještaja.

 

Molimo sve zainteresovane kandidate da nas kontaktiraju na 063 222 221

i/ili pošalju C.V. na pedja.ivanovic.namos@gmail.com

>
salon namjestaja namos dajkovic
nagrade

Nagrade i priznanja

Najstariji privatni salon namještaja u Crnoj Gori sa velikim brojem nagrada i priznanja na međunarodnim i domaćim sajmovima:

- Međunarodni sajam:
Nagrada za najbolji kvalitet

- Podgorički sajam:
Apsolutni šampion II sajma

- Međunarodni sajmovi:
najbolji asortiman i ponuda namještaja

- THE BEST BUSINESS PARTNER:
2010. godine u konkurenciji 405 najvećih lanaca prodaje namještaja na balkanu, dobitnik priznanja "Najveći među velikim"

- BEST BY sertifikat:
Najbolji odnos cijene i kvaliteta , prema istraživanju ICERTIAS i glasova gradjana Crne Gore

- Sertifikat poslovne izvrsnosti
dodijeljeno od strane Solvent Rating Crna Gora

Namos Dajković Company

"Namos Dajković Company" je firma osnovana 1994. godine i prvo je privatno preduzeće na teritoriji Crne Gore koje se bavi prodajom namještaja. Možemo reći da smo danas vodeća firma u ovom segmentu privrede i predstavljamo najvećeg distributera namještaja u regionu

Naš izložbeni salon se nalazi na 4200m2 i ujedno je i najveći specijalizovani izložbeni prostor namještaja u državi u kojem je predstavljen širok spektar proizvoda namijenjen za opremanje različitih prostora.

Prema poslednjoj statistici firma "Namos Dajkovic Company" je 72. najprofitabilnije preduzeće u Crnoj Gori sa 84 zaposlenih. Naši partneri su najveći proizvođači namještaja iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Poljske i Srbije.

Firma je koncipirana na način da ima odvojene sektore zadužene za određene segmente prodaje, komercijale, projektni biro, služba transporta, sektor reklamacija, marketing, sektor veleprodaje.

Trudimo se da zadržimo renome koji smo stekli i opravdamo kvalitet onog što nudimo kako bi se naši kupci uvjek vraćali na pravo mjesto.

salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja